Ceresit CM9

Ljepilo za keramičke pločice u unutarnjim prostorima. Preporučuje se za polaganje keramičkih pločica na podlogama kao što su: beton, cementne podloge i cementne odnosno vapneno-cementne žbuke. Može se koristiti i kao građevinsko ljepilo, npr. kod postavljanja cigle ili plinobetonskih blokova.

Detaljan opis proizvoda pogledajte na sledećem linku: Ceresit CM9

 

 Ceresit CM11

  Ljepilo za keramičke pločice za unutarnje i vanjske prostore. Za polaganje keramičkih pločica i kamenih mozaika, glinastih i kamenih pločica. Prikladno za sve okomite i vodoravne cementne površine.

Detaljan opis proizvoda pogledajte na sledećem linku: Ceresit CM11

 

Ceresit CM15

Beli, brzovezujući lepak za lepljenje transparentnog kamena.

Detaljan opis proizvoda pogledajte na sledećem linku: Ceresit CM15

 

Ceresit CM16

Fleksibilno ljepilo za lijepljenje porculanskih, gres i keramičkih pločica i ploča, kao i pločica od prirodnog kamena i mozaika. Može se primjenjivati za unutrašnje i vanjske radove, bilo na horizontalnim ili vertikalnim podlogama. Pogodno je za primjenu i kod sistema s podnim grijanjem, kuhinje, kupaonice, balkone i terase te površine izložene visokim mehaničkim opterećenjima.

Detaljan opis proizvoda pogledajte na sledećem linku: Ceresit CM16

 

 

Ceresit CM17

Extra fleksibilno ljepilo prikladno za polaganje keramičkih pločica na estrihe s podnim grijanjem, na različite keramičke materijale i na uljne boje. Za balkone, terase i fasade, te betonske elemente (stare najmanje 3 mjeseca). Idealno za upotrebu na kritičnim podlogama s neznatnim pomicanjem.

Detaljan opis proizvoda pogledajte na sledećem linku: Ceresit CM17

 

 

 

Ceresit CE40

Masa za fugiranje Ceresit CE 40 pogodna je za fugiranje keramičkih, staklenih i kamenih pločica (osim prirodnog kamena i mramora koji su osjetljivi na promjene boje). Za širinu fuga do 8 mm. Zahvaljujući visokim hidrofobičnim karakteristikama fuge (aquastatic efekt), vodene kapljice ostaju na površini u obliku bisera, bez prodiranja u strukturu. To omogućava upotrebu fuga na mjestima koja su periodično izložena vodi, npr. kupaonicama, tuš kabinama, kuhinjama. Pogona je za unutarnju i vanjsku primjenu. Posebno se preporučuje za pločice koje se polažu na deformirane podloge: grijani podovi, iverica i gips-kartonske ploče.

Paleta boja za pakiranje od 2 kg: bijela, siva, manhattan, antracite, jasmine, bahama, clinker, terra, graphite, caramel, chocolate, mint, silver, cream, rosa, pink, natura, sienna, cocoa, kiwi, amazon, olive, crocus, polar, sky, ocean.

Paleta boja za pakiranje od 5 kg: bijela, siva, manhattan, antracite, jasmin, bahama, caramel, clinker, terra, chocolate.

Detaljan opis proizvoda pogledajte na sledećem linku: Ceresit CE40

 

 

Ceresit CE43

Univerzalna vodootporna elastična masa za fugiranje širine spojnica do 20 mm. Idealna za balkone i terase. Pogodna za fugiranje keramičkih, staklenih i kamenih pločica (osim prirodnog mramora koji je osjetljiv na promjene boje), na vodoravne i okomite površine. Zahvaljujući visokom stupnju hidrogenizacije (aquastic efekt), vodene kapljice ostaju na površini, u obliku perlica, bez prodiranja u strukturu. To omogućava upotrebu fuga na mjestima koja su periodično izložena vodi, npr.: kupaonice, tuš kade, kuhinje.


Paleta boja: bijela, siva, antracite, graphite, bahama, caramel, clinker, terra, chocolate.

Detaljan opis proizvoda pogledajte na sledećem linku: Ceresit CE43

 

 

Ceresit CN69

Samoizravnavajuća masa za izravnavanje podova u debljini sloja 2 - 10 mm, sa izuzetno glatkim završnim slojem. Za izravnavanje betonskih podova, cementnih i anhidritnih podloga za postavljanje keramičkih pločica i drugih vrsta podnih obloga kao što su PVC, linoleum, tepih i laminat. Primjerena je za stambene i poslovne prostore i za sisteme podnog grijanja. Može se koristiti samo na unutarnjim površinama.

Detaljan opis proizvoda pogledajte na sledećem linku: Ceresit CN69

 

na vrh